top of page

Değerli Üyelerimiz



Tüm dünya zor bir süreçten geçiyor. YASED olarak önceliğimiz; insan sağlığını korumak için gereken önlemleri almanın yanı sıra, salgının olumsuz ekonomik etkilerini azaltmak için yapılan çalışmalara her türlü katkıyı sağlamaktır. Bu anlayıştan hareketle YASED olarak işlerimize hız kesmeden devam ediyoruz.

Virüsle mücadele kapsamında her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Bakanlıklar yeni tedbir paketlerini, şirketler aldıkları önlemleri, kurum ve kuruluşlar mücadele için eylem planlarını açıklıyor. Tüm bu hızlı ve yoğun bilgi akışını siz üyelerimiz için daha kolay takip edilebilir hale getirmek için resmi web sayfamız www.yased.org.tr içinde yeni bir bölüm açtık. Covid-19 isimli sekmeyi tıkladığınızda; YASED olarak güncel değerlendirmelerimizi, üyelerimizin iyi uygulama örneği oluşturacak faaliyetlerini, hükümetin aldığı önlemlere ilişkin bilgileri, dünyadaki gelişmeleri ve önde gelen kuruluşların analiz ve raporlarını içeren bilgilere düzenli ve kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz.

Bu zor zamanları atlatıp, sadece üretime ve ülkemizin yatırım ortamının iyileştirilmesine odaklanabileceğimiz sağlıklı günlerde buluşmak üzere…

yased.jpg

COVID-19

ÖZEL GÜNDEM

Bilgilendirme

Platformu

bottom of page