top of page

YASED INSIGHTS serisi başladı!

Haziran ayı itibariyle YASED’in yeni markası "YASED INSIGHTS" serisi hayata geçti. YASED INSIGHTS  siz değerli üyelerimizin gündemimizdeki konulara ilişkin kısa değerlendirme videolarından, biz bize buluşup fikir alış verişi yapacağımız webinarlardan, bir dizi yeni etkinlik ve paylaşım serisinden oluşuyor.  




İçinden geçtiğimiz zorlu pandemi sürecini üyelerimiz için en verimli şekilde değerlendirmeye, sürece ilişkin görüş ve önerilerimizle kamunun çalışmalarına katkı sağlamaya var gücümüzle devam ediyoruz. Diğer yandan, YASED’in kuruluşunun 40. Yılı vesilesi ile de ayrı bir heyecan ile başlattığımız çalışmalarımıza, bünyemizde yeni markalar yaratarak devam ediyoruz.

YASED United ile pandemi sürecinin başından beri alanında uzman isimleri, Bakan ve Bakan Yardımcılarını, Dünya Bankası, Avrupa Birliği Delegasyonu gibi uluslararası kuruluşları ağırladık. Fütüristler, analistler görüşlerini, tahminlerini ve analizlerini paylaştı. Uzun uzun anlattılar, ilgiyle izledik. Yased United Eylül’e kadar yeni konu ve konuklarını planlamaya devam edecek. Bugüne kadar ağırladığımız konuklarımızdan hazırladığımız kısa videomuzu buradan izleyebilirsiniz.

Şimdi önümüzde yeni bir heyecan var. Haziran ayı itibariyle YASED’in yeni markası YASED INSIGHTS serisi hayata geçti.

YASED INSIGHTS  siz değerli üyelerimizin gündemimizdeki konulara ilişkin kısa değerlendirme videolarından, biz bize buluşup fikir alış verişi yapacağımız webinarlardan, bir dizi yeni etkinlik ve paylaşım serisinden oluşuyor.  Sektörünün lideri üyelerimizin yöneticilerini ve uzmanlarını, konu bazlı, nokta atışlı toplantılarda bir araya getiriyoruz. Biz bize buluşuyor, dayanışmanın ve bilginin gücünü tekrar hatırlıyoruz.

Serinin ilkine “Covid-19 Sürecinde ve Sonrasında Dijital Dönüşüm ve Siber Güvenlik”başlıklı webinarımızla başladık. SAP Güney Avrupa ve Kuzey Afrika Bölgesi, Müşteri Deneyimi Çözümleri Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu ile Microsoft CTO’su Onur Koç’un konuşmacı olduğu etkinliğin moderatörlüğünü Microsoft Kamu ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Ahmet Atay gerçekleştirdi.



yased.jpg

COVID-19

ÖZEL GÜNDEM

Bilgilendirme

Platformu

bottom of page